A bor és borkultúra általi szeretetből, és elhivatottságból a 2001-es évben alapítottuk meg Borklub-unkat, akkor 30 alapító tagot számlálva.
Minden naptári hónap utolsó szerdájának estéjén tartjuk meg kötetlen hangulatú, interaktív, a résztvevők véleményeinek, kérdéseinek és hozzászólásainak szabad teret engedő exkluzív találkozónkat.

    Rendszeres eseményeink alkalmával egy-egy, a vezetőség által nagy gonddal kiválasztott borász 8 különböző fajta borának felszolgálásával kedveskedünk látogatóinknak. Minden, az eseményekre meghívott borász szakemberhez előzetesen személyesen ellátogat klubunk vezetősége, hogy saját szemükkel győződjenek meg a meghívott fél szakmai hozzáértéséről és borainak minőségéről, ezzel is emelve a Borklub összejövetelek mindenkori színvonalát.

    A magyar borászvilág legmeghatározóbb személyiségei már mind megfordultak nálunk egy-egy Borklub esemény alkalmával. Klubunk vezetősége igyekszik alkalomról-alkalomra új résztvevőket, borászokat meghívni. Mindemellett esetenként korábbi vendégeink is újra ellátogatnak közösségünkbe, ezzel is viszonyítási alapot adva a résztvevők számára borásztársaik borainak megítélésében, egymással versengve és prezentálva a megelőző évek során végzett munkájukat, és elért szakmai fejlődésüket.

    Klubunk kapuja bárki számára nyitva áll, így akár Ön is szabadon beléphet: az angol mintájú szabályrendszert követve teljes jogú tagja lehet két meglévő tagunk ajánlásával. Így a tagsági díj megfizetésével Ön jogosulttá válik a rendszeres összejöveteleinken történő részvételre, a magyar borkultúra meghatározó tagjainak, és személyiségeinek megismerésére, Dunaújváros belvárosának szívében, a Corner Kávéház által nyújtott kellemes, baráti légkörben. Amennyiben bizonytalan klubunkba történő belépését illetően, eseményeinken vendégként is részt vehet az alkalmi részvételi díj megfizetésének ellenében. Megtisztelő jelenlétével, vendégünkként megismerheti összejöveteleink hangulatát, betekintést nyerhet klubunk mindennapjaiba, megismerkedhet meglévő, állandó tagjainkkal, új barátságokat és ismeretségeket kötve. Ha pedig közösségünkben jól érezte magát, bátran jelentkezhet klubtagunknak, és részt vehet állandó összejöveteleinken az alkalmi díjaknál kedvezőbb tagsági díj megfizetésével.

    Klubunkba történő jelentkezéséhez és további informálódási célzattal kérjük keresse bizalommal alapító tagjainkat, vagy töltse ki az alább található jelentkezési kérdőívet.


Hodosi Judit
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (30) 313 0556
Grábics Gábor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (30) 977 1071


Reméljük hamarosan Önt is Borklub-unk elkötelezett tagjai közt köszönthetjük!

Borklub jelentkezési szándék


  Refresh Captcha  
Kötelező*